دانلود ترجمه مقاله پارک دانش و تکنولوژی: تنش ها و چالش هایی برای آینده

عنوان فارسی

پارک علم و فناوری: چالش های آینده

عنوان انگلیسی

Science and technology park: Future challenges

کلمات کلیدی

پارک های علم و فناوری؛ بررسی مقالات؛ عملکرد

درسهای مرتبط

مدیریت تکنولوژی

تعداد صفحات انگلیسی : 17 نشریه : ELSEVIER
سال انتشار : 2018 تعداد رفرنس مقاله : 76
فرمت مقاله انگلیسی : PDF نوع مقاله : ISI
آیا این مقاله برای بیس پایان نامه مناسب است؟ : بله آیا این مقاله برای ارائه کلاسی مناسب است؟ : بله (این محصول دارای پاورپوینت 26 اسلایدی برای ارائه کلاسی هست)
وضعیت شکل ها و عنوان شکل ها: ترجمه شده است. وضعیت جداول و عنوان جداول : ترجمه شده است.
وضعیت تایپ فرمول ها : به صورت عکس درج شده است نام مجله مقاله : Technology in Society (تکنولوژی در جامعه)
تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 35 صفحه با فونت ۱۴ B Nazanin آیا در بسته تبلیغات سایت نیز قرار داده شده است؟: محتوی بسته این محصول فاقد هر گونه تبلیغات می باشد.
پاورپوینت : ندارد گزارشکار : ندارد شبیه سازی : ندارد
سطح کیفیت ترجمه و ضمانت فراپیپر برای این مقاله چگونه است؟

ترجمه دارای وضعیت طلایی بوده و تا 24 ساعت در صورت عدم رضایت مشتری مبلغ مورد نظر عودت داده خواهد شد.

بعد از خرید این محصول یک فایل برای شما قابل دانلود خواهد بود که دارای ورد (word) ترجمه مقاله است که قابل ویرایش است و همچنین pdf ترجمه مقاله به همراه pdf مقاله انگلیسی برای شما قابل مشاهده خواهد بود. در فایل های دانلود هیچگونه تبلیغاتی وجود ندارد و شما با خیال راحت میتوانید از ترجمه مقاله استفاده کنید.

فهرست مطالب

1. مقدمه
2. روش ها
3. طبقه بندی و کد گذاری
4. شرح خلاصه ای از منابع مربوط به پارک های علم و فناوری
5. نتایج و آنالیز منابع
5.1. آنالیز کتابشناختی
5.2. نتایج کد گذاری
5.2.1. حوزه ملی
5.2.2. منطقه جغرافیایی
5.2.3. تمرکز
5.2.4. تعیین مشخصات مطالعات
5.2.5. روش
5.2.6. پارک های علم و فناوری و توسعه منطقه ای
5.2.7. مشارکت پارک های علم و فناوری با شرکت های مستاجر
5.3. تاثیر عمده پارک های علم و فناوری بر شرکت های مستاجر
6. نتیجه گیری
پیوست

ترجمه بخش انگلیسی

نتیجه گیری:
این مطالعه 56 مقاله مرتبط با پارک های علم و فناوری منتشر شده از دهه 1980 تا سپتامبر 2016 را مورد آنالیز قرار می دهد. همه ی این مطالعات با استفاده از موتور جستجوگر ScienceDirect یافت شد و بررسی توسط کلمات کلیدی به منظور شناسایی حداکثر مواد موجود بر روی سایت که اشاره به پارک های علم و فناوری دارند، انجام شد، این مطالعه مراحل پیشنهادی توسط رفرنس (14) را به منظور بررسی منابع دنبال کرد. در این راستا، هشت طبقه بندی در محدوده منطقه جغرافیایی و زمینه اقتصادی برای مشارکت های پارک علم و فناوری با چندین احتمال کد گذاری برای هر طبقه بندی ایجاد شد. اعتقاد بر این است که با این مطالعه، به روز کردن این موضوع می تواند به درستی انجام شود. این کار ابعاد مختلف آنالیز، ابتدا کتاب ها و با مقالات کد گذاری شده بر اساس ویژگی های ان ها را در نظر می گیرد.
بررسی منابع نشان داد که برای اکثر بخش ها، مطالعات سهم مثبت پارک علم و فناوری را در هر دو شرکت های منطقه ای و مستاجر نشان داد. با این حال، در مطالعات متعدد، این تاثیر کمتر از حد انتظار بود که این امر منجر به مطرح کردن سوالات مهمی به منظور توضیح این واقعیت گردید:
آیا انتظارات از پارک های علم و فناوری بیش از حد بالاست؟
آیا عملکرد پایین تر از حد انتظار مشاهده شده در چندین شرایط به واسطه عدم توانایی پارک های علم و فناوری در انجام وظایف خود بوده و یا به دلیل ظرفیت جذب پایین شرکت ها می باشد؟
با توجه به سوال اول، نتایج پیشنهاد می دهد که پاسخ این سوال، "بله" می باشد؟ این ایده که پارک های علم و فناوری کل منطقه را با تقویت رشد اقتصادی احیاء می کنند، به نظر فرضیه ای غیر منطقی می باشد. علاوه بر این، دیدگاه سنتی انتقال دانش دانشگاهی به شرکت های مستاجر در منابع، به دلیل مطالعات اندک تجربی موجود در این شریط، مورد حمایت قرار نگرفته اند. با این حال، موارد موفقی وجود دارد که در آن این اثر مثبت پارک علم و فناوری بر شرکت ها رخ می دهد. این نکات تنها نقطه شروع بحث درباره این موضوع بوده که در واقع چه انتظاراتی باید از پارک های علم و فناوری داشته باشیم و چگونه آن ها را مورد ارزیابی قرار دهیم.

نمونه متن انگلیسی مقاله ---> نتیجه گیری

CONCLUSION:
This study analysed 56 articles relating to STPs published from the 1980s to September 2016. All of these studies were found using Elsevier's ScienceDirect search engine, and the survey considered several keywords to identify the maximum material available on the site referring to science and technology park. This study followed the steps proposed by Ref. [14] to review the literature. In this sense, eight classifications were created, ranging from the geographic region and the economic context to the contributions of the STPs, with several possibilities of codification for each classification. It is believed that, with this study, the state of the art for this subject can be properly mapped. This mapping considers different dimensions of analysis, first bibliographical and with the articles subsequently being coded according to their characteristics. The review of the literature indicated that, for the most part, the studies found a positive contribution of STPs, both for the region and for tenant companies. However, in several studies, this impact was less than expected, leading to important questions to explain this fact:
• Are the expectations of STPs too high?
• Is the below-expected performance observed in several situations due to failures in the operations of the STPs or the low absorptive capacity of the companies?
Considering the first question, the results, a priori, suggest that answer is yes. The idea that STPs will revitalize an entire region by generating economic growth appears to be an unrealistic assumption. Moreover, the traditional view of university knowledge spill-over to tenant companies does not find support in the literature because few studies have empirically found this situation. However, there are successful cases in which this effect has occurred. These points are only the beginning of a discussion of what should actually be expected of STPs and how to evaluate them.

توضیحات و مشاهده مقاله انگلیسی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “دانلود ترجمه مقاله پارک دانش و تکنولوژی: تنش ها و چالش هایی برای آینده”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 13 =

تمامی حقوق مادی و معنوی برای سایت فراپیپر محفوظ است.